page_market_bg

Pasar

Silika campuran nyaéta keusik quartz purity tinggi anu parantos dilebur janten kaca nganggo téknologi fusi.

Stabilitas volume tinggi, ékspansi volumetrik lemah sareng purity tinggi ngajantenkeun silica fused janten bahan anu berharga sareng serbaguna.

Silika campuran nyaéta keusik quartz purity tinggi anu parantos dilebur janten kaca nganggo téknologi fusi.

Stabilitas volume tinggi, ékspansi volumetrik lemah sareng purity tinggi ngajantenkeun silica fused janten bahan anu berharga sareng serbaguna.

  • Réfraktori

  • Pendiri

  • Éléktronika

Réfraktori

Silika fusi mangrupikeun bahan anu paling insulatif kalayan konduktivitas termal anu handap pisan. Kalayan résistansi shock shock termal na anu luhur, éta sering dianggo dina aplikasi réfraktif, sapertos launder aluminium atanapi aplikasi anu siklik pisan.

01

Pendiri

Dina casting investasi, silikat sekar dianggo pikeun stabilitas jilidna. Silika fusi ngagaduhan koefisien ékspansi termal anu lemah pisan sareng casting kasabaran anu ketat pisan tiasa dihasilkeun kalayan gampang ngaleungitkeun cangkang.

02

Éléktronika

Silika campuran urang gaduh résistansi listrik anu luhur pisan sareng konduktivitas termal anu handap, janten sering dianggo dina industri éléktronik salaku pangeusi sanyawa cetakan epoxy pikeun semi konduktor.

03