tentang Kami

Dinglong Quartz Limited mangrupikeun perusahaan manufaktur bahan quartz anu kantor pusatna di Jiangsu Cina. Dinglong parantos kalibet dina panilitian sareng ngahasilkeun bahan-bahan kuarsa halus ti saprak 1987. Kisaran produk kalebet silikat campuran, kuarsa campuran, bubuk kuarsa, tabung kuarsa sareng wadah kuarsa. Bahan sareng produk kuarsa Dinglong ayeuna seueur dianggo dina réfraksi, éléktronika, surya, pengecoran sareng aplikasi khusus sanésna sareng disebarkeun di pasar domestik sareng pasar luar negeri.

PRODUK

  • Fused Silica

    Silika Fusion

    Silika campuran murni murni (99,98% amorf) Sayogi dina tipung sareng gandum dina bentuk Mat ...

  • Fused Silica Flour

    Tepung Silika Campur

    Silika campuran murni murni (99,98% amorf) Sipat ékspansi panas anu handap nyayogikeun ...

  • Fused Silica Grain

    Gandum Silika Fused

    Silika campuran murni murni (99,98% amorf) Koefisien ékspansi termal rendah, kimiawan konsisten ...

  • Quartz Crucible

    Quartz Crucible

    Kubus Produk Quartz anu dipercaya nyaéta wadah anu diperyogikeun pikeun produksi monocrys ...

  • Quartz Tube

    Tabung kuarsa

    Lampu Kami gaduh rupa-rupa produk tina tabung quartz pikeun aplikasi lampu sareng tiasa pinuh mee ...

  • Silica Powder

    Bubuk Silika

    Bubuk quartz purity tinggi (99.3% kristal) Teu karasa luhur 7 (Mohs) résistansi kimia tinggi L ...

PISANAN